Vybrali SME

pošli na vybrali.sme.sk

štvrtok 4. júla 2013

Robia si z nás idiotov...

Súčasná vláda na Slovensku si už môže skutočne robiť čo chce.

V Bulharsku protestujú ľudia proti vymenovaniu nového šéfa tajnej služby  (nepripomína Vám to niečo?), v Turecku státisíce ľudí zodvihli svoj práva z prachu ulíc a postavili sa všemocnému diktátorovi, v Egypte milióny ľudí zaplnili námestia, prinútili ukončiť vládu nenávidených islamistov a zrušiť ústavu skonštruovanú nie pre ľudí ale len pre bigotných veriacich. Francúzske mestá prekypujú státisícami demonštrantov, ktorý nevidia žiadny zmysel v politike svojej vlády, Brazília horí pod náporom rozzúrených občanov.

Linky dnes nebudem uvádzať  - kto chce nech si to nájde, noviny (v zahraničí) sú toho plné. Len slovenské médiá sú ticho. Nevidím za tým žiadne sprisahanie - je to len obraz záujmu čitateľskej obce, ktorú zajímajú  len rozvody celebrít a farba spodného prádla nejakej poslednej miss.

Po celem svete prepukajú iskry odporu voči vládam, ktoré zadlžujú národ, defraudujú nie peniaze pracujúcich, ale dnes už rovno aj ich vnukov.

Pripadá mi, že jedinou krajinou, ktoré je úplne v pohode je dnes Slovensko. Čím viac vláda kradne, zadlžuje, potláča ľudské práva, tým viac jej stúpajú preferencie. Namiesto prirodeného vývinu aby sa dvíhala popularita najhlasnejších kritikov, pod paľbou médií kúpených vládou a jej sponzormi sú títo ľudia zadupávaní do zeme a ich popularita naopak klesá,

Takže dnes si zilustrujeme na príklade klasikov ako sa vlastne vláda správa k nám občanom a za akým účelom

Monty Python - Silly Job Interview(czech subtitles)




Zdroj:
http://sikulova.blog.sme.sk/c/331493/Bulhari-v-uliciach-Viete-o-protestoch.html
pošli na vybrali.sme.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára