Vybrali SME

pošli na vybrali.sme.sk

streda 19. júna 2013

Prevalcujú Turci aj nás?

Imigranti sú témou, ktorá začína hýbať Európou. Nejde len o zväčšovanie ich počtov a prípadnú odlišnosť od pôvodného obyvateľstva. V mnohých prípadoch ide aj úplné odmietanie integrácie a dokonca snaha o vytvorenie "trójskeho koňa".

V článku Turci v Nemecku sú časovanou bombou som názorne opisoval, čo sa deje v krajine, ktorá si zoberie na svoje plecia starostlivosť o kultúrne a nábožensky nekompatilnú skupinu ľudí a hlavne stavia sa k nim rovnakým spôsobom ako ku dovtedajšej majorite.

Fakty po päťdesiatich rokov neriešenia problému sú doslova alarmujúce "

Táto skupina obyvateľov rezignovala na iný spôsob života, pretože pri veľkom množstve detí a veľmi štedro nastavených podmienkach sociálnej podpory im stačí len otrčiť dlaň : "Podľa nemeckého sociálneho systému, každý dospelý občan, ktorý má nemeckú štátnu príslušnosť, je nezamestnaný a nemôže nájsť vhodnú prácu, má nárok na mesačnú podporu 482 € 382€. Navyše, rodičia dostanú pre každé dieťa mladšie ako 18 rokov 200 €, plus preplatené všetky svoje mesačné výdavky, pokiaľ ide o nájomné, kúrenie, elektriku, zdravotné poistenie, a verejnú dopravu."

Odmietajú pracovať, fingujú choroby. Avšak kupujú si domy, Mercedesy, chodia na dovolenky - všetko zo sociálnej podpory a práce načierno. Medzi Turkami sa zvyšuje korupcia, kriminalita, obchodovanie s deťmi, ktoré sa stávajú doslova obchodným artiklom na zvýšenie životnej úrovne : "...Nemeckí Turci, najmä ženy, cestujú do Turecka a vrátia sa s “prenajatým” dieťaťom. Dostanú dieťa dočasne od príbuzných a deklarujú na hraniciach s Nemeckom, že je to ich dieťa, ktoré sa práve narodilo v Turecku s falšovaným rodným listom, ktorý v Turecko spravia na počkanie za 10 dolárov."

Nemecké médiá a nemeckí politici naprieč celým politickým spektrom robia všetko čo je v ich silách, aby sa zabránilo pomenovaniu vecí pravým menom a zakrývajú si pred realitou oči. Pritom je irónia, že samotní Turci presne vedia čo chcú. Podľa kurdského novinára mnoho Turkov verí, že čo nebolo možné dosiahnuť silou v 15. storočí, sa stane realitou v 21. storočí v Nemecku v srdci Európy a vznikne tu moslimský štát. Turci v Nemecku majú ročný prírastok viac ako 5%, preto demografi predpokladajú, že do roku 2050 väčšina ľudí žijúcich v Nemecku bude tureckého pôvodu.

To je pravý dôvod, prečo sa Turci nechcú integrovať do nemeckej spoločnosti. Turecký premiér vyzýva Turkov aby neustále preferovali tureckú identitu pred integráciou a kultúrnym ponemčením. To sa deje a Turci s ním súhlasia.

De facto, Turci v Nemecku, síce žijú zemepisne v Nemecku, ale kultúrne žijú v Turecku. A čakajú na svoju príležitosť

pošli na vybrali.sme.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára