Vybrali SME

pošli na vybrali.sme.sk

štvrtok 27. júna 2013

Poučná sonda do duše brigádnika Smeru

V týchto dňoch začala firma Smer, pardón strana Smer-SD veľkú marketingovú ofenzívu na diskusných fórach.

Dôvody sú jasné - frekvencia škandálov už nie je raz za mesiac ako za Ivety blahej vlády, ani nie raz za týždeň ako na začiatku vlády Rany istoty. Dnes vyhrabali Smeráci na svojej prevodovke ďalší stupeň  a prichádzaju so škandálmi aspoň raz denne.

Tým, že brigádnici Smeru maju povinnosť nielen hádzať špinu na všetko spojené s opozíciou, ale sú zároveň inštruovaní o metódach, spôsoboch, slovných spojeniach a témach, ktoré majú používať, dávajú nevdojak súčasne obraz o postojoch strany Smer. Výsledok je pre obraz, názory a politiku strany Smer-SD demaskujúci a mierne povedané, nepríjemný.
 
Preto som si jedného z nich vybral ako príklad čerstvo nasadeného snaživého mladého brigádnika. Je plný aktivity, práve prešiel tvrdým vymytím mozgu a začal bezducho aplikovať čo ho naučili. V kalendári sa píše 26.6.2013, hovorí si Ordonanc, začína jeho prvý deň v práci a komentuje svet okolo seba nasledovne

Osuský je predovšetkým...
...niekto, kto zasahuje do vnútorných záležitostí iných zvrchovaných štátov, napr. Bieloruska. A to iba z toho dôvodu, pretože bieloruský prezident A. Lukašenko nie je ochotný rozpredať majetok bieloruského štátu do rúk západných korporácii. Nie som proti tomu, aby bol Osuský prezidentom, avšak nanajvýš vo svojej, resp. vo vašej obývačke.
Reakcia k téme: Zeman hypnotizer
Komentár prekladateľa : 
Strana Smer svojimi krokmi riadi spoločnosť do minulosti, ktorej obrazom je dnešné Bielorusko. Keď bolo všetko "spoločné" a keď ľudia utekali s nasadením života zo spoločnosti, kde čakali v dlhých radoch na zhnité banány do spoločnosti zhnitého kapitalizmu, kde tie banány boli v každom obchode za pár drobných...

Výsluch svedkyne...
...M. R. je kritizovaný akurát tak pánmi Vagovičom a Kordom, čiže nekompetentnými osobami.
Reakcia k téme: Kaliňák v streľbe policajtov na auto so študentami problém nevidí
Komentár prekladateľa :
 Strana Smer nemá rada tých, čo vyskakujú. Nepohodlní novinári sú ako žaba z vtipu : Ide Fico s Gašparovičom a zrazu cez cestu lezie malý had. Gašparovič hneď priskočí a háďa rozmliaždi.
Fico: "Čo si to spravil? Nemôžeš zničiť každého, kto sa nám postaví do cesty. Je demokracia a každý má právo ísť svojou vlastnou cestou."
Idú ďalej a zrazu pred nimi začne poskakovať žaba. Fico zrýchli a jediným šliapnutím ju rozpučí na kašu.  Gašparovič nechápavo krúti hlavou: "Ale veď pred chvíľou si vravel, že každý môže ísť svojou cestou....!"
Fico: "Ale majú sa plaziť a nie vyskakovať!"

Tieto pravicové...
...riešenia priviedli Slovensko presne tam, kde sa v súčasnosti nachádza. Na úroveň afrických rozvojových krajín, v ktorých africkému ľudu nepatrí takmer nič; všetky zisky patria súkromným, takmer výlučne zahraničným korporáciám.
Reakcia k téme: Štátne lesy treba sprivatizovať, tvrdí Sulík
Komentár prekladateľa :
Strana Smer miluje štátne vlastníctvo kým z neho môže cicať. Zabránila privatizácii spoločnosti Cargo, aby ho s miliardovými stratami dnes privatizovala. Kritizovala privatizáciu SPP, ktoré boli v štátnych rukách stratovým podnikom, aby zvyšky štátnej účasti predala kamarátom z J&T...

USA vo svojej...
...neukojiteľnej nenásytnosti v honbe za absolútnym ziskom, a len aby oslabili vplyv Islamskej republiky v regióne, sú v záujme naplnenia svojich diabolských plánov pripravení a odhodlaní spojiť sa aj s Al-Kájdou. Ako píše náš severoamerický kolega "nx81", keď to vyhovuje záujmom USA a celého Západu, je nevyhnutné uzatvoriť dočasné spojenectvo aj s radikálnymi islamistami z Al-Kájdy a x-odnožami tejto zločineckej organizácie. Na prvom mieste vždy stoja kľúčové strategické záujmy Západu.
.
 
Saudská Arábia, ako...
...donor medzinárodného terorizmu, je spojencom USA. Do Saudskej Arábie si chodí pudlík Kerry po inštrukcie. To vypovedá o skutočnej povahe USA, teda ako spojenca medzinárodného teroristického frontu na čele s Al-Kájdou.
Reakcia k téme: Za občianskou vojnou stojí Saudská Arábia, tvrdí Sýria
Komentár prekladateľa :
Strana Smer si o politike USA myslí svoje. Oficiálne sa teda musia kamarátiť, keď nás prijali do NATO, ale medzi nami rudoarmejcami - sú to svine a treba ich nakopať do zadku. Ak si dobre pamätáte, rovnakou rétorikou zaujal Fico podľa Wikileaks aj amerického veľvyslanca v časoch pred rokom 2005. Len sa potvrdzuje priam animálna nenávisť Ficovcov k spojencovi Slovenska a skutočné sympatie sú na strane hrdinského Bieloruska (viď vyššie).

Smer zbytočne...
...svojou aktivitou pomáha politickej mŕtvole typu Galko, aby ten mohol mediálne prezentovať svoje vymyslené konšpiračné teórie, čím slúži jedine záujmom SaS, takmer mŕtvej strane, podpora ktorej v radoch verejnosti nedosahuje už ani 3%. Niektorí predstavitelia strany Smer zrejme nechápu, že SaS je v období po odchode "progresívnych síl okolo J. Kollára" schopná chytiť sa akejkoľvek témy, len aby zastavila prepad svojej popularity, ak je ešte v súvislosti so stranou SaS možné hovoriť o nejakej popularite.
Reakcia k téme:  Smer odhlasoval, že Galko ohrozuje ozbrojené sily a dehonestuje vojakov
Komentár prekladateľa : Niet čo dodať - čistá rétorika predsedu strany Smer-SD

Je evidentné, že...
...tento zákerný útok bol uskutočnený proti M. Ransdorfovi cielene. A dopredu naplánovaný, aby ho v očiach časti európskej, no predovšetkým českej verejnosti istým spôsobom diskvalifikoval. Tieto novinárske hry sa snažia hrať na populistickú strunu istej časti našich spoluobčanov v rámci Európskej únie, ktorí na tieto falošné tóny počujú. Je zaujímavé, že novinári neinformujú o samotných poslaneckých aktivitách M. Ransdorfa, resp. o postojoch M. Ransdorfa k celoeurópskym otázkam. To im zrejme nehrá do kariet. To už pre ich stádo nie je zaujímavé. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10252839638-hyde-park-ct24/213411058080402-hyde-park/
.
Ten "novinár" je... 
...obyčajný provokatér, ktorý sa nedokáže zmestiť do kože a neprimeraným spôsobom obťažuje demokraticky zvolených poslancov, ktorí sa zodpovedajú jedine svojim voličom a nie samozvaným novinárom - provokatérom s mikrofónom, majúcim nevhodný účes, ako aj neúctivú intonáciu hlasu. 
.
To nie je...
..."bežný český volič z ulice", ale bežný hulvát s prepitou hlavou.
.
Drzosť novinárov...
...nepozná hraníc. Poslanec M. Ransdorf sa zodpovedá českým voličom, nie samozvaným žurnalistom.
Reakcia k téme: Novinár poukázal na možný podvod, český europoslanec ho udrel
Komentár prekladateľa :
Len úplný chudák môže obhajovať zlodejov, ktorí si "privyrábajú" falošnými evidenciami dochádzky. Za každý jeden podpis dostane Ransdorf  304€ . Ale to je zrejme predstava strany Smer. "Naši ľudia môžu kradnúť koľko chcú a vy chudáci, ktorí nás volíte držte hubu, krok a plaťte"

V plánoch...
...sovietskeho vedenia nebolo vziať Fínsku "slobodu". Ak má autor článku písomný dôkaz o tom, že áno, mal by ho predložiť.
Reakcia k téme: Ako fínsky trpaslík ruského obra v snehu udusil, časť druhá
Komentár prekladateľa :
Tento príspevok je hodný záveru dnešnej exkurzie. Najdesivejšia nočná mora sociálnych experimentov ľudstva, systém, ktorý za pár desaťročí zabil desiatky miliónov ľudí v guľagoch, terorom, hladomormi, mučiarňach NKVD, KGB a zotročil na vyše štyridsať rokov polovičku Európy je vraj nositeľom slobody a v takom Fínsku vraj nechcel tieto "ľudomilné" poriadky zavádzať.

Toto je evidentne výsledok sociálnej lobotómie, a brigádnik ktorý podobné veci plodí je evidentný sociopat. Bohužiaľ podobní ľudia dnes reprezentujú viac ako polovicu politickej moci v parlamente.


Zdroj:
http://jurajpolacek.blog.sme.sk/c/295670/Mama-ja-chcem-byt-europoslancom.html

----------------------------

Poznámka o mesiac 4.8.2013, profil diskutujúceho :
http://komentare.sme.sk/diskusie/user_profile.php?id_user=302810

Osobné údaje

  • Karma 31
  • Alias Ordonanc

Ostatné údaje

  • Charakteristika Som oddaný služobník cisára Jozefa II. a kráľovny matky Márie Terézie.
  • Počet reakcií 141
  • Posledný príspevok 02.07.2013 17:45
  • Naposledy prihlásený 05.07.2013 10:24
  • Dátum registrácie 26.06.2013 12:16
Je evidentné, že začali prázdniny. Brigádnik má minimálne dva mesiace pauzu :-)


pošli na vybrali.sme.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára