Vybrali SME

pošli na vybrali.sme.sk

streda 26. júna 2013

Pohrebný veniec pošlite do Bruselu, prosím


Horiace auto, Noviny.sk
Nikdy som si o bruselských byrokratoch nemyslel, že sú to výlupky inteligencie. To že sú to bývalí maoisti (Barroso), sympatizanti komunistov (Ashton), alebo priamo členovia ústredných orgánov komunistických strán som vedel. To, že prežierajú neuveriteľné peniaze a čaká ich dôchodok z Tisíc a jednej noci som už tiež zachytil.

Výsledky ich veľmi efektívnej práce vidíme v Grécku s najvyššou nezamestnanosťou na svete, či na Cypre, kde sa podarilo zostreliť národné hospodárstvo o pár desiatok rokov naspäť. Katastrofu so zelenou energiou a bionaftou ani nebudem spomínať.

Napriek tomu, bola jedna oblasť, do ktorej sa "Bruselčanom" doteraz ešte nepodarilo úspešne implementovať, a to je pohrebný priemysel. Myslím, že tomu je koniec.

Dnešné auto bez klímy kúpi len (s prepáčením) idiot. Nikto z Vás však nevie, že podľa nariadenia Bruselu musí od 1.1.2013 každé auto vymeniť nehorľavú ale životnému prostrediu škodlivú náplň ako je R1234a za novú, ktorá nebude škodlivá. Podľa Mercedesu pre súčasne vyvinuté klimatizácie prichádza do úvahy len médium R1234f. Autá s novým médiom, z doteraz vykonaných crash testov z 20prípadov začali horieť - chvíľa napätia: 20krát. Keď to na kalkulačke zrátam, je to presne 100%.

Ináč povedané, náraz auta s novou náplňou je prakticky istý požiar, čo v prípade nemožnosti vyslobodenia sa z auta znamená istú smrť.

Som si istý, že úradníci nechceli svojim nariadením spôsobiť nič zlé, podľa mňa len chceli navýšiť rozpočty rodín o vyplatené životné poistky a zvýšiť obrat pohrebných ústavov.

Lebo Bruselu neleží na srdci obsah vlastných peňaženiek, ale len a len naše blaho...

http://jurajpolacek.blog.sme.sk/c/295670/Mama-ja-chcem-byt-europoslancom.html
http://slovensko.co.uk/odchod-do-dochodku-vo-veku-50-rokov-s-9000-eur-mesacne-pre-uradnikov-eu-bol-schvaleny/
http://style.hnonline.sk/auto/c1-60128800-mercedes-odmieta-prikazy-eu-pouziva-zakazane-suciastky

pošli na vybrali.sme.sk



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára