Vybrali SME

pošli na vybrali.sme.sk

nedeľa 25. mája 2014

Ivan Novoroľník: Multikulti happening u pána poslanca

Poznámka
Článok sa nedá zdielať na Facebooku. Ak to tak chcete spraviť, použite tento link :
http://www.polacek.sk/downloads/pan_poslanec.htm

Nápad pána poslanca Polláka, aby štát plošne legalizoval krádeže možnosťou odkúpiť ukradnuté v splátkach na X rokov, za cenu ktorú štát uzná za vhodnú a to celé bez ohľadu na názor právoplatného majiteľa, nie je možné neoceniť.

Je taký pokrokový. Súkromné vlastníctvo patrí na smetisko dejín, prioritu majú oprávnené záujmy zlodejov. Umelecký dojem dvíha najmä snaha zamiešať do tejto zlodejiny aj štát, lebo veď na podporu krádeží a všeobecne trestnej činnosti štát ako inštitúciu v podstate vymysleli. To len tmárske predstavy pravicových extrémistov hovoria opak, dnes je doba celkom inde a komu sa niečo nepáči, ten nesleduje vývoj a iba demonštruje svoju zaostalosť.

Ale nakoľko poniektorí zaťatí vlastníci pozemkov stále nepochopili že doba sa zmenila a  zlodejom tvrdohlavo upierajú právo ukradnuté si za pár šušňov odkúpiť, navrhujem praktický experiment. Samozrejme, na účet pána poslanca, nech pekne osobným príkladom národu ukáže, ako treba pristupovať k problematike a ako sa má správať multikultúrne obohatený majiteľ nehnuteľnosti.
V Levoči, kde má p. poslanec trvalý pobyt, sa určite nachádza aj nejaká nehnuteľnosť, kde on a/alebo jeho rodina žije. To je to miesto, kam vás všetkých pozývam. Zoberte si stan, zorganizujte asi tak 15 - 45 kamarátov a nasťahujte sa na záhradu pána poslanca. Je leto, berte to ako taký čunder.

Jednoducho príďte, usaďte sa a vychutnávajte si pohodu lacného bývania. Keby náhodou niekto namietal, vysvetlite mu, že patríte k sekte squatterov a život na cudzom majetku je nie len vašim náboženským presvedčením, ale vlastne aj ústavným právom. V každom prípade je v súlade s vašim kultúrnym dedičstvom a nikto vás pri tom nesmie rušiť. Komu sa to nepáči, má seriózne po ftákach lebo Vám bráni slobodne vyznávať náboženstvo. A môže byť rád, že ho nezažalujete.

Pozvánka platí pre každého. Ak ste hovädo ktoré už pre vulgárne vyjadrovanie vyhodili z každej slušnej krčmy, ste v našom kruhu obzvlášť vítaný. Vždy keď bude p. poslanec protestovať alebo si budete myslieť že chce protestovať (alebo akurát pôjde okolo), vy mu s nonšalanciou sebe vlastnou vysvetlíte, že ho zabijete, že mu zdochne celá rodina, kto je jeho mater a kto ho počal + za akých to bolo okolností. Ak mu to zopakujete aspoň 3x denne (z toho aspoň raz denne formou revu s intenzitou štartujúceho MiG -29 cca o pol tretej nadránom), určite vstúpi do seba a prehodnotí svoje xenofóbne antisquatterské postoje. A nebojte sa, ak by vás aj pri tom brala televízna kamera, môžete si byť istý, že to večer v správach uvidí úplne celý národ okrem miestne príslušného prokurátora, takže paragraf za nebezpečné vyhrážanie nehrozí.

Ak milujete zvieratá, nasťahujte k sebe aspoň zo päť psov, len ich preboha neberte z útulku, tam to zvyknú naočkovať proti všetkému možnému. Chytajte  bundášov rovno z ulice, nech si pán poslanec užije ten pravý adrenalín, až ho prvý z nich uhryzne. A ak veríte, že aj taký potkan je len človek a má právo na prostredie ktoré mu vyhovuje, zriaďte si na majetku p. poslanca aspoň takú maličkú skládku tuhého komunálneho odpadu. Netreba to preháňať, stačí dvadsať - tridsať kubických metrov, vo vrstve cca meter. Maximálne dva metre. Budujte ju zo smetí pozbieraných napr. pri prechádzke Levočou, obyvatelia vám určite budú fandiť, pretože svojim prístupom dokážete svoju spoločenskú užitočnosť a ekologický postoj k recyklácii druhotných surovín. Ozaj, to ste vedeli, že keď susedovi pod oknom zapálite pneumatiku, ostane po nej za hrsť drôtov, ktoré vám v zberni radi vymenia za fľašu osviežujúceho jablčného nápoja?

Ak si myslíte, že veci vo vlastníctve p. poslanca sa vám zídu omnoho viac než jemu a že by preto v skutočnosti mali patriť práve vám, neváhajte a berte čo nie je pribité. Ak je to pribité, aspoň to rozmláťte, nech sa nabudúce nevyvyšuje nad sociálne vylúčených squatterov. Snažte sa pri tom vždy spôsobiť škodu aspoň 10x vyššiu, než je hodnota ukradnutých vecí. Napríklad keby vám došla soľ, rozkopte mu dvere krompáčom, vojdite do kuchyne, vezmite si soľničku, vyhádžte mu veci z chladničky na podlahu, chladničku si vezmite tiež a predajte ju v kovošrote za päť euro. Keď mu na druhý deň poviete, ako vás tie svine v zberni obtiahli, určite sa zľutuje a dá vám aspoň na cigarety. S tými mu potom prepáľte záclony, aby z nich tiež aspoň niečo mal.

Máte radi oheň a grilovačky? Potom je tento happening pre vás ako stvorený. Na majetku p. poslanca sa určite nachádza nejaké to drevo, a vy ho využijete omnoho lepšie ako on. Keby nič iné, rozoberte a spáľte mu plot alebo ovocné stromy na záhrade alebo trebárs aj dvere od bytu. Nech len vatra blkoce a jasným plameňom celému svetu zvestuje, aká úžasná a slobodná krajina je Slovensko. A spievajte pri tom piesne do tanca aj na počúvanie. Len na jedno nezabudnite : kvalita spevu závisí od úrovne hluku na pozadí, spievajte preto až vtedy, keď okolitý hluk utíchne. Zhruba o pol dvanástej v noci.

Máte pocit, že deti pána poslanca potrebujú naučiť, ako sa majú správať voči náboženskej menšine squatterov? Dajte im občas preplesk, je to pre ich dobro, je to vlastne taká praktická výchova k tolerantnosti voči menšinám. Štátny policajt určite pod prísahou dosvedčí, že si o to vlastne koledovali a okrem toho, on tam bol a nič nevidel.

Manželku pána poslanca zasa určite poteší, ak jej obdeň do detailov vysvetlíte, ako dobre vyzerá a ako radi by ste spestrili jej sexuálny život, s explicitnou ponukou praktickej ukážky tu a teraz. Poznámka : ten správny efekt sa dostaví ak je už po zotmení, sú s vami aspoň dvaja kamaráti, jeden z vás sa pri tom nenútene špára v zuboch polmetrovou mačetou a spolu vážite minimálne 300 kíl.

Priebežne môžete svoj stanový squat upgradovať. Berte to ako čelindž : postaviť čo najhnusnejšiu chatrč s čo najmenšími nákladmi a za čo najkratší čas. Len čo tam bude stáť, zavolajte Markízu a na kameru prehláste, že toto je váš dom ktorý má hodnotu lebo ste ho postavili vlastnými rukami, a kto ho skúsi zbúrať, nech si vopred v nemocnici objedná za kýbeľ sadry. A vôbec, (zatiaľ ešte) majiteľ by sa mal postarať o hostí a zabezpečiť vyasfaltovanie prístupovej cesty k vašej chatrči, o zavedení vodovodu nehovoriac. Lebo toto kurňa nie je možné, že vás necháva žiť ako v stredoveku, bez cesty, bez vody, bez kanála (o elektrine pomlčte, ešte by si niekto všimol ten napojený neizolovaný kábel).

Peniaze kazia charakter, preto odmietnite akoukoľvek platbou typu nájomné kaziť charakter pána poslanca. Jeho právo strpieť za bieleho dňa krádež pred vlastnými očami nesmie byť nikým a ničím rušené, prízemným materializmom obzvlášť. Veď na to si predsa platí tie dane. Za právo žiť v tejto skvelej krajine, kde sú si všetci rovní - a ak treba, aj zlodeji s okradnutým.

Ak by vám pán poslanec potmehúdsky navrhol presťahovanie niekam inam, odpovedzte mu, že tam kde ste sa vám páči a chcete tam žiť aj ďalej tak ako doteraz. Naopak, vy naznačte všeobecnú výhľadovú ochotu okupovaný pozemok v bližšie neurčenej budúcnosti kúpiť, za cenu 0,0001 €/meter, v splátkach rozložených na 45 rokov. Keby sa mu cena zdala prinízka, vysvetlite mu, že viac si síce neviete dovoliť,  ale zato máte ústavné právo na bývanie a to má prednosť pred všetkým, najmä pred názorom takého ksindla zazobaného ako je on, aj tak bohvie kde si na to nakradol. Takže nech drží chlebáreň, kým ju má celú. Pán poslanec určite ocení vašu schopnosť jasne sformulovať svoje požiadavky, ako aj úprimnú ochotu riešiť vzniknutú nepríjemnú situáciu. Ktorú popravde svojimi nábožensky neznášanlivými postojmi a prejavmi zavinil najmä on & celý zvyšok netolerantnej antisquatterskej populácie v našej milovanej gubernii. Čiže v zásade kompletne všetci naokolo, okrem vás.

Ak som náhodou na nejaký spôsob multikultúrneho obohatenia zabudol, neváhajte prispieť vlastnými nápadmi a skúsenosťami. Hlavne nesmiete zabudnúť : ste náboženská menšina a preto máte právo robiť čo len chcete a kde len chcete. Ak sa to niekomu nepáči, len tým dokazuje svoju tmársku zaostalosť a latentnú snahu diskriminovať náboženské menšiny. V novom, pokrokovom a tolerantnom Slovensku pre takých nieto miesta. (Preto ich všetkých perspektívne naženieme do lágrov ideovej prevýchovy, ale o tom zatiaľ potichu, ešte by mali blbé reči. Nie že by im to pomohlo ale kto to má furt počúvať.)

A takto o pol roka sa prídeme pozrieť, či pán poslanec svoj majetok predal vám, či ho daroval nejakému developerovi, alebo či sa aj u neho prejaví latentná forma xenofóbie, ktorá drieme v každom prispôsobivom občanovi. Následkom čoho pán poslanec vstúpi do nejakej extrémistickej a fašizoidnej organizácie. Tak, ako sa zastrája tento maďarský vajda. A ktohovie, možno že aj svoje iniciatívy pán poslanec prehodnotí a bližšie k realite postaví...

Poznámka pre ľudí čo mažú blogy a iné, podobne zúfalé existencie s absenciou schopnosti porozumieť písanému textu :  ak ste to ešte stále nepochopili, tak vedzte, že celý tento blog je len bohapustá hyperbola a v skutočnosti nikoho na nič nevyzývam. Spôsobov ako multikultúrne obohatiť suseda/majiteľa pozemku je nespočetné množstvo a na žiaden z mnou uvádzaných mi nikto nemôže prišiť copyright.  Neviem a principiálne ma ani nezaujíma, kde presne pán poslanec býva, ani či a akú rozsiahlu má rodinu. Hlavne to preboha nevezmite vážne a nepáchajte žiadne trestné činy, nemôžem zaručiť že aj za vás by sa postavili ľudskoprávne organizácie, vládni splnomocnenci a iné, podobne darmožráčske entity.

Naopak, pánovi poslancovi (ako aj celej jeho rodine a všetkým v jeho okolí) úprimne a z celého srdca prajem všetko dobré, hlavne toho zdravia aby bolo.
Duševného v neposlednom rade.

Btw : všimli ste si, že ani raz som nespomenul menšinu-ktorej-meno-neslobodno-vysloviť? :-)

Autor: Pravda, Robert Hüttner

Ivan Novoroľník, sobota 7. júla 2012 20:06

Poznámka
Článok sa nedá zdielať na Facebooku. Ak to tak chcete spraviť, použite tento link :
http://www.polacek.sk/downloads/pan_poslanec.htm

Zdroj: Blog už neexistuje, redakcia SME tohto blogera zlikvidovala
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://roznava.korzar.sme.sk/c/6448351/vyhrazky-zabitim-a-sekery-patria-k-romom-usudil-policajt.html
http://oskardobrovodsky.blog.sme.sk/c/300671/Krive-vypovede-pod-prisahou-sudu-A-co-je-na-tom.html
http://www.topky.sk/cl/10/1308418/Kotleba-ma-problem--Pustil-sa-do-neho-romsky-vajda-z-osady-
http://web.archive.org/web/20120918184239/http://novorolnik.blog.sme.sk/c/297888/Developer-Marian-K.html
https://www.youtube.com/watch?v=3jiZYEoW_ks

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára