Vybrali SME

pošli na vybrali.sme.sk

utorok 9. júla 2013

Európa podporuje beštiálne masakry


VAROVANIE! AK VÁM JE MENEJ AKO 18, OPUSTITE TÚTO STRÁNKU


 

Sýria je dnes synonymom násilia a nadarmo zmarených ľudských životov v občianskej vojne trvajúcej už dva roky. V mene Allaha a podľa príkladu Mohameda však jedna strana, tzv. rebeli zanecháva za sebou reťaz neuveriteľne brutálnych činov.

Obľúbenou zábavou džihádistov je rezanie hláv a umiestňovanie týchto videí na Internet ako "výstrahu" pre neveriacich čo ich čaká, keď sa dostanú do rúk fanatických saláfistov. Mimochodom túto stranu podporuje USA, NATO a Európska Únia, t.j. Slovensko...

23.júna 2013 sa do rúk teroristov, ktorí boli označení ako príslušníci Jabhat al-Nusra, dostali traja ľudia kresťanského vierovyznania, z nich bol jeden katolícky kňaz François Murad. Podľa správy Vatican News odmietol odísť za Sýrie s tým, že ak zomrie, bude to mučenícka smrť na oltári mieru, za ktorý sa bude neustále modliť.

Táto chvíľa nastala.

Nech odpočíva v pokoji!

Video

Na videu vidno ako teroristi vraždia troch ľudí v sýrskej oblasti Edlib, vrátane François Murada. Arabsky hovoriaci ľudia s cudzím prízvukom deklarujú, že vykonaním toho aktu napĺňajú Boží zákon.


Zdroj :
http://www.news.va/en/news/asiasyria-a-catholic-priest-killed-bishop-hindo-he

Doporučujem :
Kanibal: http://www.youtube.com/watch?v=dXK9vQdSOcY
http://www.blogovisko.sk/masakry-islamskych-extremistov-posilnuju-rezim-al-assada.html http://jurajpolacek.blog.sme.sk/c/329899/Pad-Asada-a-buducnost-syrskych-krestanov.html http://www.blogovisko.sk/kto-v-skutocnosti-bojuje-v-syrii.html

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára