Vybrali SME

pošli na vybrali.sme.sk

streda 1. mája 2013

Ženy navštívte moslimské krajiny - znásilnenie a väzenie máte v cene


Médiami pred časom prebehla správa o Austrálčanke, ktorá sa previnila brutálnym zločinom - navštívila a pracovala v moslimskej krajine s právom šaria bez svojho vlastného majiteľa.

Takže sexuchtivým vypatlancom z UAE (vraj to boli jej kolegovia z práce) nič nestálo v ceste aby ju nenadrogovali a aby si nemohli platniť právo noci na voľne pohodenom majetku. Keďže žena nemala štyroch svedkov znásilnenia ako si vyžaduje najspravodlivejší súdny systém na svete - šaria, sťažnosť na polícii mala za následok jej uväznenie za nemanželský sex.

Následných osem mesiacov v cele s tridsiatimi ďalšími väzenkyňami je niečo čo sa vymyká z hraníc ľudskej predstavivosti. Ak pracuje niekto v luxusnom päťhviezdičkovom rezorte a skončí vo väzení kvôli starovekým púštnym nezmyslom, je to dostatočný dôvod na úplnú separáciu našej kultúry a retardovaného moslimského sveta. Ekonomické embargo až do doby finančnej kompenzácie v miliardách by malo byť samozrejmosť.

Rady právnikov rodine - vraj nech s tým preboha nik nejde do novín, pretože sa z väzenia už nikdy nevráti svedčia o jednom. Naša kultúra degeneruje, naše zásady nepovažujeme za nič podstatné. Po uväznení Alicia Gali mal nasledovať prudký diplomatický atak austrálskej ambasády s masovou publicitou a okamžitými krokmi ekonomického charakteru. Pred stopäťdesiatimi rokmi by pri pobreží zakotvila fregata Jej Veličenstva a beduíni by dostali ultimátum - buď vrátite nášho občana alebo zahájime deštrukciu. Dnes tzv. humanistické organizácie (=prezlečení neokomunisti) chránia každého, len obete nie.

Moslimovia nás nemusia milovať, ale rešpektovať áno. Bohužiaľ namiesto rešpektu majú pre západ len jediný a to oprávnený pocit - nekonečné pohŕdanie. Vôbec sa im nedivím.

Zdroj:
http://www.abc.net.au/news/2011-03-29/brisbane-rape-victim-sues-uae-luxury-hotel/2639032
pošli na vybrali.sme.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára